Tekstbureau Tekst Plus

Ook ik heb me nu definitief aangesloten bij het legioen ZZP-ers. Of, liever gezegd ZP-ers (zelfstandig professional).
Met ingang van 2 augustus 2010 ben ik gestart met mijn eigen tekstbureau, Tekst Plus geheten.
Op 28 juli om kwart voor 9 meldde ik mij bij de Kamer van Koophandel, regio Gooi-, Eem- en Flevoland. Binnen een half uur stond ik al weer buiten, maar wel met de benodigde papieren. En met de felicitaties van de vriendelijke medewerker die mij had ingeschreven.
Een paar dagen later, jawel al een eerste ‘blauwe envelop’! De Belastingdienst laat er geen gras over groeien.

De afgelopen periode heb ik het nodige voorwerk verricht. Zo legde ik met goed gevolg de Ondernemerstest af, schreef een Ondernemingsplan, volgde een aantal cursussen en breidde mijn netwerk verder uit.
Ik laat vooralsnog geen website bouwen. Op LinkedIn is mijn uitgebreide profiel te vinden en ik ben onlangs begonnen met bloggen.
Deze week heb ik een gesprek over twee mogelijke opdrachten. Alle begin is moeilijk, maar aan mij zal het niet liggen. Er breekt voor mij een nieuwe en vooral ook uitdagende periode aan. Ik heb er zin in!

1 reactie

  1. Anoniem op 9 augustus 2010 om 18:44

    Lieve Greet,
    Heel veel succes in het nieuwe leven als ZZPer. Ik blijf je volgen.
    liefs
    Claar