Wilders & Co

Wilders & Co

Ik ben vandaag gewoon ernstig teleurgesteld. Had zo gehoopt eindelijk verlost te zijn van meneer Peroxide met zijn Wild(ers)e ideeën en veelzeggende kameleon-tongetje.

Net als  ex-VVD collega Hirsi Ali schreef ook Wilders nu een BOEK.
De FILM Fitma werd een enorme flop. Zelfs in Londen, 2010, kwam van de 1.400 genodigden slechts een half dozijn (= 6 mensen) opdagen bij de vertoning van dit video-gedrocht.
Dan maar een ander medium proberen. Dit boek ‘Marked for Death: Islam’s War Against the West and Me (!)’ zou Wilders’ COIA (Coming Out Into America) moeten worden.

Meneer W. is vast van plan geweest om, na in Nederland met zijn Henk en Ingrid en andere wanstaltige oneliners de boel giga op te jutten, stilletjes te vertrekken naar het land der cowboys. Met zijn Poolse vrouw, die niemand ooit te zien krijgt. Misschien omdat ze bollen zit te pellen om de beveiliging van haar dierbare echtgenoot te bekostigen. En na de gedane arbeid zo moe is, dat ze niets meer met hem hoeft. Maar een denktank, laat staan een andere job in de V.S., het zit er niet in voor deze Limburger. Zijn boek: too little, too late.

Die beveiliging schijnt overigens ook een farce te zijn. In die omvang in het geheel niet nodig. Maar Geertje had nu eenmaal de gehele Kamer in de tang. De verlossing die de Kamer nu uitstraalt, het feit dat de discussies omtrent PGB, Sociale Werkplaatsen, uitzetting van asielzoekers en noem het maar op op de lange baan geschoven zijn, zegt genoeg. Luis in de pels zijn, dat kan/ben ik ook wel eens. Maar deze man zie ik als een oprecht gevaar voor onze multiculturele samenleving.

4-5 mei komt eraan. Ik wil geen vergelijking opwerpen. Maar ben wel erg begaan met die geschiedenis. En het gevaar dat schuilt in het ongebreidelde populisme van de man uit het ‘land’ van mijn dierbare schoonfamilie.

Ik hang vrijdag de vlag halfstok. Denkend aan de slachtoffers van WO II, waaronder naar schatting een miljoen Roma en Sinti. Ben benieuwd wat meneer G.W. op zo’n dag uitspookt.
En overigens ook of Mark Rutte zijn belofte gestand heeft gehouden omtrent de overhandiging van HET schilderij.
Voor een interessant filmpje over deze gebeurtenis zie http://www.youtube.com/watch?v=PZz1DjaHyNQ
Ik wens u allen een intense Dodenherdenking en een goed Bevrijdingsfeest toe.