Kunstenaarsparadijs Bussum

Verborgen in het ‘achterafstraatje’ de Vliegdenweg wacht een verrassing

Met heel veel plezier heb ik weer een artikel geschreven (en de foto’s erbij gemaakt) voor Spiegelschrift, de Bussumse Buurtglossy. Ik maakte kennis met een aantal vooral prachtige, lieve vrouwelijke Bussumse kunstenaars. Contacten die niet eenmalig bleken te zijn.
Het thema voor dit nummer is ‘Liefde’. Vrij te interpreteren. Ik werkte het uit als ‘Liefde voor kunst’.

Want dat is wat de kunstenaars die in een mooi voormalig fabriekspand aan de Vliegdenweg zitten vooral bindt. Veel Bussumers zullen dit doodlopende zijstraatje van de Beerensteinerlaan niet kennen. Toch gonst het daar van de kunstzinnige bedrijvigheid. Meer daarover dus in onderstaand artikel.
Veel leesplezier!

Spiegelschrift nr. 18, pag. 32 – 39